Hisarcık'ta Şehit ve Gazi Ailelerine Yemek

Hisarcık Kaymakamlığı tarafından “Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü“ nedeniyle şehit ve gazi ailelerine akşam yemeği verildi.

Hisarcık'ta Şehit ve Gazi Ailelerine Yemek
Özen Lokantasındaki akşam yemeğine Kaymakam Mustafa Koç, Garnizon Komutanı Ahmet Özenç, Belediye Başkan Vekili İsmail Altınok, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Köse, Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuri Koltukçu, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Mustafa Koç, “Millet olarak Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü yıldönümlerini gururla kutluyoruz. Tabii ki bu gururu bizlere yaşatan şehitlerimizi ve gazilerimizi aynı günde anıyoruz. O insanlarımız o zamanlar hiç düşünmeden arkalarına bile bakmadan, eşlerini, çocuklarını, anne ve babalarını bırakarak bayrağımız yere düşmesin, mabetlerimiz, ezanlarımız susmasın, onların göğüslerine namahrem eli değmesin diyerek hiç tereddüt etmeden canlarını verdiler. Sizler de onların bizlere emanetlerisiniz ve baş tacımızsınız. Biz bugün rahat nefes alabiliyor ve özgürce yaşayabiliyorsak canlarını, sağlıklarını ortaya koyabilmiş cesur insanlarımızın sayesindedir. Biz onları bir kez daha minnet ve şükranla yad ediyoruz. Allah mekânlarını cennet etsin” diye konuştu .