Denizli Belediyesi Şehitleri Andı

Denizli Belediyesi'nin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı kapsamında düzenlediği Çanakkale Şehitleri programı büyük beğeni aldı.

Denizli Belediyesi Şehitleri Andı
Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda, savaş yıllarında yazılan kahramanlık türküleri izleyiciye sunuldu. Çanakkale'ye savaşa giden Mehmetçiklerin hikayeleri ise herkesi duygulandırdı. Dizi müzikleri yapan sanatçı Gökmen, sazıyla kahramanlık türkülerini seslendirirken dizi oyuncusu Sabri Özmener de, Çanakkale Savaşı'nda yaşanmış hikayeleri müzik eşliğinde izleyenlere sundu.

Başkan Zolan ve Rektör Prof. Dr. Bağcı, program sonrası sanatçılara plaket sundu. Başkan Zolan, Malazgirt Savaşı'yla Türk yurdu olan Anadolu'nun Çanakkale Savaşı'yla tescillendiğini belirterek, "Bu topraklar, şehitlerimizin kanlarıyla sulandığı yurdumuzdur. Şehitlerimiz, en değerli varlıklarını vatan için feda etmiş ve bu güzel yurdu bizlere vermiştir. Onları bir daha saygı ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun" dedi .