Avnet, Netova Müşterileriyle Bir Araya Geldi

Avnet, çözüm ortağı Netova'nın gerçekleştirdiği lansman toplantısında Netova müşterileri ile biraraya geldi.

Avnet, Netova Müşterileriyle Bir Araya Geldi
Avnet çözüm ortağı Netova, yeni merkezini Gaziantep'e taşıdı. Netova, Gaziantep merkez ofisinin açılışı nedeniyle, Avnet ve IBM Türkiye'den yetkililerin de hazır bulunduğu bir lansman toplantısı düzenledi. Grand Hotel Gaziantep'te gerçekleştirilen “Netova Lansman Toplantısı”nda dünyanın önemli üreticilerinden IBM Türkiye ve dünyanın önde gelen çözüm odaklı dağıtım distribütörü Avnet yetkilileri Netova'nın müşterileri ile biraraya geldi. Etkinlikte, IBM ürün ve çözümlerindeki son teknolojiler ile ilgili güncel bilgiler paylaşıldı.

Avnet ve Sanko ortaklığı ile kurulan Avnet Technology Solutions Türkiye, Grand Gaziantep Hotel'de iş ortağı Netova'nın sağlık sektöründen bölge hastane ve sağlık müdürlüklerinin BT yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen lansman toplantısında yer aldı. Etkinlik kapsamında, Avnet ve IBM Türkiye yetkilileri, IBM ürün ve çözümleri ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi. Avnet IBM çözüm ortağı Netova tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında; IBM ürün ve çözümleri ile ilgili güncel bilgiler paylaşılırken katılımcılar; Netova, Avnet ve IBM yetkilileri ile biraraya gelme fırsatını yakaladılar.

Netova Genel Müdürü Ergün Kalıç'ın açılış konuşması ile başlayan etkinlikte daha sonra söz alan Avnet IBM Teknik Danışmanı Mert Han Yağcı, IBM Veri Depolama, İş Sürekliliği ve Felaket Kurtarma Çözümleri ile ilgili sunumlar yaptı. Etkinlikte ayrıca bazı yazılım üreticilerinin yetkilileri de çözümleri ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi.

Netova, B&B Bilişim Bilgisayar'ın iştiraki olarak 2008 yılında Gaziantep bölgesini de içine alan bir bölgeye hizmet vermek amacıyla Kahramanmaraş'ta kuruldu. IBM çözüm ortağı olarak çok önemli başarılara imza atan Netova, 2012 yılından itibaren firma merkezini Gaziantep'e taşıdı. Netova, Kayseri ve Kahramanmaraş'ta yerleşik ofisleri ile de hizmet vermeye devam edecek.

Netova sunucu ve yedekleme çözümleri üzerinde ciddi bir uzmanlaşma ve gelişim göstermiş olup, 2009 Yılında IBM tarafından 'Yılın Projesi Ödülü ', 2010 yılı çalışmaları içinde 'Yılın Bölgesel Çözüm Ortağı ' ödüllerine layık görülmüştür. 2011 yılından itibaren 'IBM Advanced Partner ' olarak hizmetlerini sürdüren Netova, yetkinlik konusunda Türkiye'de ilk beş arasında yer alan ve Anadolu'da tek çözüm ortağına tanınmış olan 'System x Speciality ' yetkinliğine ulaşmıştır.
Kaynak: İHA