2012 Fuarı Kapılarını Açıyor

Marmaris'te MARFO Fuarcılık tarafından bu yıl 13. kez düzenlenecek Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı , ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli ve MARFO Fuarcılık Müdürü Volkan Gülcan, 21-23 Mart tarihleri arasında Beldibi Kapalı Pazaryeri'nde açılacak fuarla ilgili basın toplantısı yaptı.

Fuarın Beldibi'ne katkısına işaret eden İspirli, ''Marmaris'e kış döneminde ekonomik katkısı olan fuarın önümüzdeki günlerde daha kapsamlı olması için destek veriyoruz. Herkesin bu fuara destek vermesini bekliyoruz'' dedi.

Fuarı 13 yıldır büyük zorluklarla organize ettiklerini anlatan Volkan Gülcan ise Beldibi Belediyesi'nin desteğiyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuarı Beldibi'nde gerçekleştireceklerini söyledi.

Turizm ile geçinen ilçeye kış döneminde fuarla ekonomik katkı vermeye çalıştıklarını ifade eden Gülcan, şöyle konuştu:

''İlçemizdeki otellerde fuar dolayısıyla konaklayan yaklaşık 2 bin kişi mevcut. Bu kişilerin konaklama ve harcamaları ilçeye ekonomik katkı sağlayacak. Çoğunluğu Muğla dışından firma yetkilileri ilçemize yeni pazarlar kazandırıyor. 13 yıl sonunda edindiğimiz tecrübelerle artık ustalık dönemine girdik. Bu noktadan sonra ilçe tanıtımımızdaki rolümüz daha iyi olacak. Fuarlarımızı daha kapsamlı hale getirmek için herkesin desteği gerekiyor.''

Gülcan, Çarşamba günü ziyaretçilere kapılarını açacak MAREX 2012 Fuarı'na Muğla dışından 72 firmanın katılacağını kaydetti .