Yıldırım’dan Aldırmaz’a Ziyaret

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım, önümüzdeki dönemde kurulacak olan THK Üniversitesi bünyesinde Adana’da oluşturmayı planladıkları Hava Ulaştırma Fakültesi ile Havacılık Meslek Yüksek Okulu kurulması konularında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’dan destek istedi.

Yıldırım’dan Aldırmaz’a Ziyaret
Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Ahmet Asaf Uslu, Mehmet Esendemir, Mustafa Kızılelma, Ömer Seyfettin Turhan, Ali Yaşar, Ahmet Aslan ile Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Dinçer 'in de bulunduğu ziyaret sırasında Adana ile ilgili projelerini açıklayan THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, her gelişinde kenti çok gelişmiş gördüğünü söyledi.

Adana 'ya Hava Ulaşım Fakültesi ile Havacılık ve Uzay Üniversitesi kurma çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Osman Yıldırım, bu konuda önemli mesafe aldıklarını bildirdi.

Adana 'ya yatırım yapanların emrinde olduklarını tekrarlayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kente kurulması planlanan Hava Ulaşım Fakültesi ile Havacılık ve Uzay Üniversitesi çalışmalarına da her türlü desteği vereceğini kaydetti.

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım, vereceği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz 'a teşekkür etti.
Kaynak: İHA