Organik Sarayı Devler Liginde

Medya Takip Merkezi (MTM)’nin TV kanalları üzerinden yaptığı reklam takip raporuna göre hazırlanan ‘en çok reklam veren sektörler’ belirlendi.

Organik Sarayı Devler Liginde
Medya Takip Merkezinin yapmış olduğu araştırma neticesinde TV kanallarında en çok reklam veren ilk 10 firma açıklandı. Organik Sarayı 5.sıradaEn çok reklam veren markalar iletişim, gıda ve inşaat markaları oldu.

MFÖ Grup bünyesinde bulunan Organik Sarayı 'nın ilk 10 firma arasında 5. sırada olduğu açıklandı. İlk 5 'te Avea, Vodafone, Turkcell, Dap Yapı İnşaattan sonra Organik Sarayı 5. Sırada yerini aldı.

Türkiye deki önemli markaları geride bırakan Organik Sarayı, yurtiçi ve yurtdışı hizmet kalitesi ile her geçen gün ürün yelpazesini arttırmaya devam ediyor. MFÖ grup bünyesinde bulunan Organik Sarayı geliştirdiği ürün yelpazesi yurtiçinde ve yurtdışında büyük bir ilgi gördü.

Bitkisel kozmetik ürünlerinde dev bir marka haline gelen Organik Sarayı yapmış olduğu reklam filmleriyle de farklılığını ortaya koydu. Ülkemizin ünlü isimlerinden birisi olan Mehmet Ali Erbil 'le yapılan doğrudan satış filmleri ile dikkat çeken Organik Sarayı yeni doğrudan satış filmleriyle de ekranlarda olacak.

“Biz Reklamın Bilincindeyiz”MFÖ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem ACARTÜRK; Medya Takip Merkezinin yayınladığı reklam raporundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek elde edilen sonucun 2012 hedefleri arasında olduğunu belirtti.

ACARTÜRK; “Biz bu hedefleri daha da üst seviyeye çıkarabilmek için durmadan devam edeceğiz. Biz gelirimizin büyük bir kısmını her daim reklama ayırıyoruz, çünkü reklamın bilincindeyiz. Farklı ürünler ve reklamlarla da halkımızın karşısına çıkacağız.”dedi.