Mudanya'da Fakülte Yaptırma Derneği Kuruldu

Mudanya'ya yapılacak olan Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi yeni binası için dernek kuruldu.

Mudanya'da Fakülte Yaptırma Derneği Kuruldu
Mudanya-Bursa yolu üzerine yapılacak olan Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi yeni binası için bir dernek kuruldu.

Yönetim Kurulu Başkanlığını, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk'ün yapacağı, Mudanya Güzel Sanatlar Fakültesi Yaptırma Derneği, fakülte binası inşaatı için yardım etmek isteyen hayırsever vatandaşlara hizmet verecek. Derneğin kurucu üyeleri, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Kartal Saldırı, Seçil Pınar İncecik, Hafize Altıkulaçoğlu, Akif Altıncan, İmar ve Şehircilik Müdürü Neşe Yenidokur ve Fakülte Sekreteri Fahrettin Erkuş olarak oluştu.

Dernek kurulumu imza törenine katılan Fakülte Dekanı Ahmet Şinasi İşler, Başkan Aktürk'ün eğitime verdiği hizmetleri yakından takip ettiğini ve fakülte yeni binası için gösterdiği özveriyi tebrik ettiğini söyledi. 'Umarım bu dernek hızlı ve verimli çalışarak fakültemiz yeni binasının inşaatı için gerekli sorumluluklarını yerine getirir ' diye konuşan Aktürk, 'Bizler elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Fakültemizin inşaatına önümüzdeki yaz ayında başlamayı planlıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun ' dedi.
Kaynak: İHA