Bimeks, Sivas'a Şube Açıyor

Teknoloji mağazası Bimeks, 56.mağazasını Sivas’ta açmaya hazırlanıyor. 2011 yılını yüzde 49 büyümeyle kapatan Bimeks, 2012’de de yatırımlarına devam ediyor.

Bimeks, Sivas'a Şube Açıyor
Türkiye 'nin Halka Arz 'ını gerçekleştirmiş ilk ve tek teknoloji perakendeciliği firması olan Bimeks, yurda iyi fiyatlı teknolojiyi götürmek için çalışıyor. Franchising sistemi, Anadolu girişimcisinden yoğun talep gören Bimeks, Sivas açılışıyla franchise şube sayısını 22 'ye çıkartıyor.

Sivas 'taki olumsuz hava şartlarına rağmen 17 Mart 'ta (yarın) mağaza açılışını gerçekleştirecek olan Bimeks, faaliyetini sürdürdüğü il sayısını 37 'ye çıkartacak. Sivas 'ta açılacak Bimeks mağazası, 700 metrekarelik satış alanıyla Sivaslılara hizmet verecek.

Bimeks, bu sayede toplam satış alanını 36 bin 700 metrekareye çıkartacak. Bimeks 'in açılışı, Cumartesi günü saat 09.00 'da Halil Rıfat Paşa Mahallesi, İnönü Bulvarı İstasyon Caddesi Oba Apt. Altı No 41/B (Atatürk Spor Salonu Karşısı) adresinde gerçekleştirilecek. Açılışa, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar da katılacak.