Bekaroğlu: Miras Kavgasını Görünce Üzülüyorum

Halkın Sesi (HAS) Partisi İstanbul İl Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu, merhum Necmettin Erbakan’ın ardından aile üyeleri arasında çıkan miras kavgasını görünce üzüldüğünü söyledi.

Bekaroğlu: Miras Kavgasını Görünce Üzülüyorum
Bekaroğlu, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği 'nde gazetecilerle bir araya geldi. Bekaroğlu, bir gazetecinin, Necmettin Erbakan'ın büyük kızı Zeynep Erbakan'ın babasının mallarının kaçırıldığını ve mirastan payını yeterince alamadığını öne sürerek, kardeşleri Fatih Erbakan, Rabia Elif Erbakan Altınöz, eniştesi Mehmet Altınöz ve bazı kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduğuna dair sorusu üzerine olayları üzüntü ile izlediğini söyledi.


Bekaroğlu, 'Merhum Erbakan Hoca gibi Cumhurbaşkanı 'ndan Başbakan 'a kadar herkese emeği olan önemli bir insanın arkasından ortaya çıkan miras kavgalarına 'yazık' diyor ve üzülüyorum. Biz Has Parti olarak Saadet çizgisinden sırf bu tür tartışmalarda yer almamak adına ayrılmıştık. Aile arasındaki ümmet parası, cihat parası gibi meselelerin Erbakan Hoca'nın arkasından olması üzüntü vericidir. ' diye konuştu.