Of’ta Sağlık Çalışanları Geleneksel Tıp Bayramı Kutlamalarında Buluştu

Trabzon’un Of ilçesinde 4 yıldır geleneksel hale gelen 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde tüm sağlık çalışanları, Of Kaymakamlığı’nın gerçekleştirdiği organizasyon ile bir araya geldi.

Of’ta Sağlık Çalışanları Geleneksel Tıp Bayramı Kutlamalarında Buluştu
Müzik eşliğinde yenen akşam yemeğinin ardından, bir konuşma yapan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, 14 Mart Tıp Bayramı kutlama programına katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman ve Müdür Yardımcılarına teşekkür etti. “Marka Of 'un marka insanlarına ekip ruhu içersinde hizmet vermeye çalışıyoruz” diyen Sonel “Sağlık çalışanları da bu ekibin bir parçası. Gerçekten yaptığınız iş çok önemli. Kanuni Sultan Süleyman 'ın bir sözü var. 'Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi ' bu söz gerçekten çok önemli. Yaptığınız işte büyük emek veriyorsunuz. Baktığınız zaman gerçekten özverili çalışıyorsunuz. Buradan bir kez daha sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrar tıp bayramınızı kutlu olsun. Gönlünüz mutlu olsun” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman ise tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı 'nı kutlayarak “Güzel düşünmek güzeldir, güzel söylemek daha güzeldir ama güzel yapmak daha daha güzeldir. Görüyorum ki burada sayın Kaymakamımızla birlikte güzel şeyler yapıyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Yemeğe katılan Of Belediye Başkanı Oktay Saral ise “İlk kez burada sizlere açıklıyorum diyerek, 120 yataklı yeni hastane yapımı için Sağlık Bakanlığımızdan onay çıktı ve ödeneği hazırlanarak yatırım planına alındı. Bu projede büyük katkısı olan Çevre ve Şehirçilik Bakanımız sayın Erdoğan Bayraktar ve Sağlık Bakanımız Prof Dr. Recep Akdağ abimiz ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından müzik ve kemençe ile devam eden eğlence programında, üzerinde “14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun” yazılı yaş pastayı Of Kaymakamı Tuncay Sonel, İl Sağlık Müdürü Dr.Kemal Süleyman, sağlık çalışanları ve çocukları birlikte kestiler. Of 'ta dört yıldır geleneksel hale getirilen kutlama programından dolayı duydukları memnuniyetleri dile getiren sağlık çalışanları adına Of Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İdris Kurtuluş, Of Kaymakamı Tuncay Sonel 'e bir teşekkür plaketi sundu.

Programın ardından Of Devlet Hastanesi 'nde görevli olan ve etkinliğe katılamayan personele Kaymakam Sonel tarafından yaş pasta getirilerek ikram edildi.

Kaynak: İHA