MHP Bartın İl Başkanı Şehitlere Rahmet Diledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, 18 Mart 'Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. Yılı Dönümü dolayısı ile yazılı olarak açıklamada bulundu.

MHP Bartın İl Başkanı Şehitlere Rahmet Diledi
MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Çanakkale savaşının dünya tarihine yazıldığını ve Çanakkale yenilmezliğinin kanıtı olduğunu belirtti.

Başkan Özçelik, 'Milli ruhla verilen mücadele ve Çanakkale Savaşı, Dünya tarihine yazılmış, en büyük zaferdir. Çanakkale zaferi Türk milletinin kendi topraklarında asla yenilemeyeceğinin tüm dünyaya ispatı ve ilanı olmuştur. Tarihinde eşine çok az rastlanır çok uluslu bir güce karşı 'Çanakkale geçilmez' diyen Türk milletinin Çanakkale'de kazanmış olduğu zafer bugün halen tüm dünya da ve ülkemizde ibret vesilesi olmaktadır. Bu tarihi sadakat ve milli ruh ilelebet Türk milletinin gönlünde yaşayacaktır. Bu milli ruh, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklar üzerinde halen birlik ve beraberlik içinde sürmektedir.

Vatanına, bayrağına, toprağına ve bu vatanı canı pahasına savunan şehit ve gazilerine sahip çıkan Mehmetçiklerimiz, güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız, 97 yıl sonra da tıpkı 97 yıl önce olduğu gibi dik durmaktadır. Bu büyük zafere ulaşma gayesi ile vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bağımsız bir ülkede yaşamamıza olanak sağlayan, başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz ' dedi.
Kaynak: İHA