Beşpınar Proje Toplantısı Yapıldı

Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından projesi yapılan Abuzer Gaffari mevkii Beşpınar Mesire Alanı proje toplantısı yapıldı.

Beşpınar Proje Toplantısı Yapıldı
İl Özel İdaresi tarafından İnşaat Mühendisleri Odası toplantı salonunda yapılan toplantıya Adıyaman İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Zeynal Bakır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Doğan ve Mühendisler, Mimarlar ve oda üyeleri katıldı. Projenin kamuoyuna tanıtılıp daha güzel ve Adıyaman'a yakışır bir proje ortaya çıkartmak istediklerini ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Doğan ' Mühendisler ve Mimarlar Odası Başkanı ve üyeleri ile birlikte projenin ön incelemesi yapıldı. Proje ve firmaeleştirileri göz önünde bulundurarak daha güzel çalışmalar yapılacaktır ' dedi.

Daha sonra konuşan Adıyaman İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Zeynal Bakır ise, ' İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan beyin öncülüğünde yürütülen ziyaret çayı peyzaj projesinin İnşaat Mühendisleri Odasında bütün mimar mühendislere çağrı yaparak, görüşlerimizi almış olmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Adıyaman için bu projenin gerçekleşmesi çok önemlidir. Halkın her türlü, sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri, tasarlanmış olan projenin anlatabilmek için yeterli kriterdir Böylesi projeninhayata geçmesi için proje düzeyinde öneri düzeyinde, Bu gün yapılan sunumda odamız konferans salonunda çok güzel öneriler ortaya çıkmıştır. Bu öneriler dikkate alınıp neticelendikten sonra tekrar görüşülmek üzere bugün ki toplantıyı bitirmiş olduk. Adıyaman'ın siyasi yetkililerinden bu proje için maddi destek bekliyoruz ' diye konuştu. Daha sonra slayt gösterisi yapılarak proje hakkında konuşuldu.
Kaynak: İHA