Yıldırım'ın Çehresi Değişiyor

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, kentsel dönüşümlerle ilçenin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Yıldırım'ın Çehresi Değişiyor
Sivil toplum kuruluşları iş birliği ile Yıldırım 'da birçok projeyi hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin 'e dernek ve odaların ziyaretleri devam ediyor. Başkan Keskin 'i son olarak İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır ve yönetimi ziyaret etti.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin 'i makamında ziyaret eden İMSİAD Yönetim üyeleri, Başkan Keskin 'i özellikle hayata geçirdiği kentsel dönüşüm çalışmaları ve diğer fiziki projeleri için tebrik etti.İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, Keskin 'e yaptıkları her türlü çalışmada destek olabileceklerinin altını çizdi.Gökçadır, “Yıldırım 'da yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçe adeta yeni bir çehreye kavuştu. Sizlerin yaptığı tüm projelerde elimizden gelen desteği vermek isteriz” diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, Yıldırım 'da yeni kentsel dönüşümler yapılacağını müjdeledi.

Başkan Keskin, “Göreve geldiğimizde ilk işimiz kaçak yapı ve kaçak yapı ile mücadele oldu. Vatandaşlarımıza uygun fiyata daha yaşanabilir evler yapmak için kolları sıvadık. Bugün 7 büyük kentsel dönüşüm çalışması ile birçok ödüle layık görüldük ' dedi.
Kaynak: İHA