Şanlıurfa'da Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı

Şanlıurfa'da, traktör tamir servisinde müşterilerle servis görevlileri arasında tamir meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 6 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da Bıçaklı Kavga: 6 Yaralı
Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa Mardin karayolunda bulunan bir traktör servisinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet E.Y., bir süre önce aynı servisten aldığı traktörün bozulması üzerine garantisi olduğu için servise getirdi. Traktörün arızasını gidermek için inceleme yapan servis yetkilisi Lami K., traktörün garanti süresinin bittiğini ve ücretli bakım yapılacağını traktör sahibi Mehmet E.Y.'ye bildirmesi üzerine tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma servis çalışanlarıyla Mehmet E.Y.'ninyakınlarının da katılmasıyla bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine servis yetkilisi Lami K. iş yerinde bulunan ruhsatlı av tüfeği ile sağa sola ateş açmaya başladı. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırırken Lami K. , Ömer A. , Mehmet Ç. ve traktör sahipleri Mehmet E.Y. ,Ömer Y. ve Celal G. vücudunun çeşitli yerlerine aldıkları bıçak ve sopa darbeleri ile yaralandı

Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulans ve özel araçlarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerde, bir adet av tüfeği ile çok sayıda bıçak ve sopa ele geçirdi. Ekipler, olası bir duruma karşı servis önünde güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: İHA