Minikler, Tıp Bayramı'nı Kutladı

Şehitlik Anaokulu'nun minik öğrencileri, 14 Mart "Tıp Bayramı" dolayısıyla hayata ilk kez gözlerini açtıkları Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ni ziyaret ederek, başhekim ve çalışanlarının bayramını kutladı.

Minikler, Tıp Bayramı'nı Kutladı
Şehitlik Anaokulu Müdürü Kenan Sincar, okul öğretmenleriyle birlikte Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne gelen minikleri, Başhekim Opr. Dr. Mehmet Demir ve yardımcıları karşıladı.

Başhekim Demir ve çalışanlarının 14 Mart 'Tıp Bayramı 'nı kutlayan minikler, yanlarında getirdikleri karanfilleri tıp çalışanlarına dağıttılar. Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart 'Tıp Bayramı 'nı en samimi duygularıyla kutladıklarını belirten Şehitlik Anaokulu Müdürü Kenan Sincar, 'Sağlık sektöründe hizmet verenpersoneller aynı eğitim sektöründe olduğu gibi çok kutsal ve ağır bir görevi yerine getirmektedir. Bu vesileyle bu kutsal görevde hizmet veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ' dedi.

Şehitlik Anaokulu'nun Müdürü Kenan Sincar ve şahsında tüm miniklere bu anlamlı jestten dolayı teşekkür eden Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Başhekim Opr. Dr. Mehmet Demir, 'Tıp Bayramında minikler tarafından hatırlanmak bizleri ayrıca mutlu etmiştir. İnşallah buminikler gelecekte bu kutsal meslekte görev yapan birer bireyler olurlar ' diye konuştu.

Minik bedenleriyle ellerindeki karanfilleri günün anlam ve önemine binayen çalışanlara hep birlikte uzatan miniklerin böyle güzel bir etkinlikte yer almaktan duydukları mutluluk gözlerinden okundu. Miniklerin hastane ziyareti, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Kaynak: İHA