Mesir Festivali Kapsamında, 300'e Yakın Vitrin Süslenecek

Bu yıl 472’ncisi düzenlenecek Uluslararası Manisa Mesir Festivali kapsamında, ilk defa etkinliklerin gerçekleştirileceği güzergahta 300'e yakın işyerinin vitrini süslenecek.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yaşar Coşkun, Mesir Festivali kapsamında, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek uygulamayla 300'e yakın işyerinin vitrininin süsleneceğini söyledi. Oda binasında basın toplantısı düzenleyen Coşkun, bu yıl 21-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalin, önceki yıllara göre farklı gerçekleştirilmesi için Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (MESOB) ile işbirliği içinde çalışma yürüttüklerini bildirdi.

İşyeri vitrinlerinin süslenmesiyle festivalin şehirde daha fazla hissedileceğini dile getiren Coşkun, 'Festival Haftası boyunca üyelerimizin vitrinlerinin ve ana caddelerimizin süslenerek ışıklandırılmaları, işyerlerimizin belediyenin uygun göreceği geç saatlere kadar açık kalmalarının sağlanması, uygun gördükleri oranlarda indirim kampanyaları düzenlemeleri gibi çalışmalar başlatıldı. Mesir kortejinin güzergahındaki Mustafa Kemal Paşa ve İzmir caddesi üzerinde yer alan dükkanlar ağırlıklı olmak üzere, 300'e yakın işyerinin vitrinleri süslenecek. ' dedi.

MESOB Başkanı Hasan Geriter de süslemelerin, esnaf ve ticaret erbabına ek mali külfet getirmeyeceğini, işyeri vitrin süslemelerinin bütün masraflarının iki oda tarafından karşılanacağını söyledi.