Manisa Toplu Ulaşımda Diğer İllere Örnek Oldu

Manisa’da hayata geçen Ulaşımda Dönüşüm Projesi, diğer illere örnek olmaya başladı.

Manisa Toplu Ulaşımda Diğer İllere Örnek Oldu
Uşak Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, meclis üyeleri ve şehir içi taşımacılığı yapan şoförlerden oluşan bir heyetle Manisa Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz 'i ziyaret etti.

Dönüşüm çerçevesinde yapılan çalışmalarla ilgili olarak Uşak 'tan gelen heyete bilgi veren Deniz, daha sonra heyetle birlikte Manisa Belediyesi Toplu Ulaşım Araçları Komuta Merkezi 'ni ziyaret etti. Deniz, burada da araçların takibiyle ilgili Uşak Belediyesi 'nden gelen gruba, Kent Kart yetkilileri ile birlikte bilgi verdi.

Kendilerinin de daha önce diğer illere giderek dönüşüm ile ilgili olarak bilgi aldıklarını hatırlatan Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz, “Artık diğer iller bizi örnek alıyorlar. Bugünde Uşak 'tan gelen heyete dönüşüm hakkında yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi verdik. Zaten yaptığımız çalışmaları yayın organlarında da takip etmişler. Bizde çalışmalarımızın hangi aşamada olduğu hakkında kendilerini bilgilendirdik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerde bizim yaptığımız çalışmayı örnek alan bazı illeri yine şehrimizde ağırlayacağız” diye konuştu.
Kaynak: İHA