Lastik Değiştirirken Paralarını Çaldırdı

Ataşehir’de, otomobilinin patlayan lastiğini değiştirmeye çalışan sürücü, kapıları kilitlemeyi ihmal edince 110 bin lira değerindeki çekler ile 16 bin doları çaldırdı.

Hırsızlık olayı, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Ataşehir 'de bulunan bir kimya şirketinin finansman bölümünde çalışan Bekir Alkul, Küçükbakkalköy 'de döviz bürosundan 16 bin dolar alıp otomobili ile yola çıktı. D-100 Karayolu 'nda seyrederken, kullandığı otomobilin lastiği patladı. Üst geçit altında duran Alkul, burada lastiği değiştirmeye çalıştı. Alkul, lastiği söküp değiştirirken, otomobilin kapısını kilitlemeyi ihmal etti.

O sırada parayı gören bir kişi, otomobile yaklaşıp, Alkul 'un dalgınlığından yararlanarak 16 bin dolar ve 110 bin lira değerindeki çekleri alarak uzaklaştı. Patlak lastiği değiştiren Alkul, otomobilde paraları ve çekleri bulamayınca polisi aradı. Polis Alkul 'un şikayeti üzerine çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kameralarını inceledi. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, ihmalden kaynaklanan hırsızlık olayını gözler önüne serdi.

Polis, görüntülerden eşkali tespit edilen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.