Esnaftan Okullara Anlamlı Hediye

Van'ın Muradiye ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlerin okuduğu okullara, bir esnaf tarafından elektrikli su soğutucusu hediye edildi.

Esnaftan Okullara Anlamlı Hediye
İlköğretim okulu öğrencileri arasında İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı kapsamında düzenlenen 'İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma' ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin eğitim gördüğü Atatürk İlköğretim Okulu ve Anadolu Lisesi'ne ilçe esnaflarından Seracettin Avcı tarafından birer elektrikli su soğutucusu hediye edildi.

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Zafer Kayakeser ve Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Bakır Bedevioğlu ile birlikte okullarına kazandırdıklarıhediyeleri almaya gelen öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Seracettin Avcı, başarılı öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ve bundan sonra da her konuda kendilerine destek olacaklarını söyledi.

Okul Müdürleri ise, öğrencilerinin başarılarını görerek onları onure eden ve başka öğrencileri de teşvik eden esnafa bu anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür ettiler

Kaynak: İHA