Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırdı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir eve hırsızlık amacıyla girmeye çalışan iki kişi, kapı kilidini kırınca ev sahibi mahsur kaldı.

Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırdı
Ev sahibini polis ekipleri kurtardı.Edinilen bilgiye göre, Milas 'ın Halilbey Bulvarı üzerindeki bir apartmanın üçüncü katında saat 17.30 'da meydana gelen olayda, Hüseyin Öztunç 'a ait üçüncü kattaki eve hırsızlık amacıyla girmek isteyen iki kişi, kapı önünde koruma amaçlı kullanan güvenlik kamerası görünümlü cihazın yönünü değiştirdi.

Daha sonra kapı kilidini kıran hırsızlar, bu sırada ev sahibinin durumu fark ederek kapıya yönelmesiyle kayıplara karıştı. Evde mahsur kalan Öztunç, 155 Polis İmdat Hattı 'nı arayarak yardım istedi.Kısa sürede eve gelen polis ekipleri kapıyı kırarak evinde mahsur kalan ev sahibini kurtardı. Civarda arama yapan polis ekipleri hırsızları bulamadı.Şahısların iki kişi olduğunu söyleyen Öztunç, “Evde vakit geçiriyordum. İlk olarak kedilerim kapıyı tırmalıyor sandım ama farklı sesler gelince kapıya yöneldim. Kapıyı açmak için zorladım ama açamadım. Kilidi kırdıkları için kilitli kaldım. İki kişiydiler” şeklinde konuştu.Polis, şahısların bulunması için araştırma başlattı.
Kaynak: İHA