Vekillerden Osmangazi’ye Destek

AK Parti Osmangazi ilçe yönetimi milletvekilleriyle koordinasyon toplantıları kapsamında AK Parti Bursa milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın’la kahvaltıda bir araya geldi.

Vekillerden Osmangazi’ye Destek
Sümbüllü Bahçe Konağı 'ndaki kahvaltıya AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Osmangazi ilçe yönetiminin hedef ve faaliyetlerinin gözden geçirildiği toplantıda Bursa ve ülke gündemi ile ilgili konular da ele alındı.İlçe Başkanı Cihat Çini, Osmangazi Teşkilatı 'nın AK Parti 'nin Türkiye 'ye kazandırdığı vizyonu ve belediye hizmetlerini halka en doğru biçimde aktarmak için yoğun bir mesai harcadıklarını söyledi.

Çini, “Bazen halkımız belediyemizin ve hükümetimizin faaliyetlerinden habersiz olabiliyor. En önemli hedefimiz Osmangazi halkı ile belediye arasında köprü olabilmek, belediyemizin çalışmalarını vatandaşlarımızla paylaşmak ve aktarabilmek. Yapmış olduğumuz bu faaliyetlerde özellikle milletvekillerimizin de katılımları bizim için büyük önem taşıyor. Bu toplantılarla sadece seçim dönemlerinde değil, her an vatandaşın taleplerini yerinde dinleyebiliyor ve böylelikle taleplere çözüm üretmek için fırsat yakalayabiliyoruz” dedi.AK Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın da yaptıkları konuşmalarda, ilçe teşkilatını başarılı çalışmalarından dolayı takdir etti.

Vekiller, parti teşkilatının yükünü ağırlıklı olarak çeken Osmangazi İlçe Teşkilatı 'na değişik programlar sayesinde Osmangazi 'ye katkı sağlamaktan mutlu olduklarını da dile getirdiler.Öte yandan ülke gündemine ilişkin görüşlerini de aktaran AK Partili vekiller, Fransa Anayasa Konseyi tarafından iptal edilen Ermeni Yasa Tasarısı başta olmak üzere Başbakan Erdoğan 'ın sağlık durumu ile ilgili de düşüncelerini de paylaştılar.
Kaynak: İHA