Tahliye Olan Nedim Şener Evine Geldi

Oda Tv davasında tutuklu olarak yargılanan Nedim Şener, tahliyesinin ardından evine geldi.

Yakınları tarafından sevinçle karşılanan Şener, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Şener, ailesine kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi.

Oda Tv davasında tutuklu olarak yargılanan Nedim Şener ile Ahmet Şık tahliye oldu. Silivri Cezaevi 'ndeki işlemlerin ardından Şener ve Şık, kendisini bekleyen yakınlarıyla beraber cezaevinden ayrıldı. Kararın ardından Nedim Şener 'in Bakırköy'deki evin önünde de büyük sevinç vardı. Apartmanın önünde toplanan yakınları, Nedim Şener 'i alkışlarla karşıladı. Eşi ve kızıyla birlikte evine gelen Nedim Şener, apartman önünde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Şener, “Bize karşı hukuksuz bir operasyon yapanların pek mutlu olduğunu sanmıyorum ama ben onların da adil yargılanmaları için elimden geleni yapacağım. Bizim aradığımız tek şey adalet. Onların çocukları da bizim çocuklarımız gibi mağdur olmasın. Benim uğradığım haksızlığa kimse uğramasın diye dua ettim” şeklinde konuştu.

MAHKEME TELKİNDE BULUNMADI

Nedim Şener bir gazetecinin, mahkemenin gazetecilere fazla beyanat vermemeleri yönünde kendilerine telkinde bulunup bulunmadığı yönündeki soruyu ise şöyle cevaplandırdı: “Mahkeme gerçekten ifade özgürlüğünü tanıyan bir karar verdi. Ne böyle bir teklin aldım ne de böyle bir telkin yaparlar.”