Sırada 3 Kişi Daha vardı...

Kocaeli'nde ve Tekirdağ’da iki arkadaşını öldüren zanlının, eski karısı ile ilişkisi olduğunu düşündüğü kişilerin listesini yaptığı, öldürdüğü 2 kişi haricisinde 3 kişiyi daha öldürmeyi planladığı öğrenildi.

Sırada 3 Kişi Daha vardı...
Katil zanlısının, olaylardan önce ruhsatsız tabanca ile polis ekipleri tarafından yakalandığı, ancak silahı, zanlının amcasının oğlunun sahiplendiği kaydedildi.

Kandıra Yarı Açık Cezaevi'nden izinli olarak çıkan hükümlü Özkan T., iddiaya göre, arkadaşı Uğur Başkan ve Hakan Sert ile birlikte Derince'de ikamet eden eski eşi Aylin G.'nin yanına gitti. Burada eski eşinin yanındaki Fatih T.'yi gören cinayet zanlısı Özkan T., burada eski eşi Aylin G. 'yi ve Fatih T. 'yi, bacaklarından vurarak olay yerinden uzaklaştı. Özkan T., daha sonra Hakan S. ile birlikte Uğur Başkan'ı silahla kafasından vurduktan sonra, cesedi bagajına koyduğu 54 AR 179 plakalı otomobili Kanarya Sokak'a park etti.

İşlenen cinayet sonrasında Özkan T. ve Hakan S., bindikleri bir otomobille Tekirdağ Marmara Ereğlisi 'ne kaçtı. Özkan T., burada da cinayet ortağını öldürerek boş bir apartmana attı. Katil zanlısı, daha sonra kaçtıkları otomobili İstanbul'da bir otoparka bırakarak kayıplara karıştı.

Yaşanan cinayetler sonrasında harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fiziki ve istihbari çalışmalar sonrasında iki cinayeti işleyen Özkan T.'yi İstanbul 'da yakaladı. Emniyette ifadesi alınan katil zanlısının adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Katil zanlısının, daha önce işlediği bir cinayetten ötürü 2005 yılında 20 yıl hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. Özkan T. 'nin, arkadaşlarını, karısı ile ilişkisi olduğunu düşündüğü için öldürdüğü, kafasında bir liste oluşturduğu, 3 kişiyi daha öldürmeyi planladığı kaydedildi.

Katil zanlısı Özkan T. 'nin, emniyette 'Öldürdüğüm kişilerin eski karımla ilişkisi vardı. Birkaç kişinin daha ilişkisi vardı. O yüzden öldürüyordum.” dediği öğrenildi. Özkan T. 'nin, cinayetleri işlemeden önce üzerindeki ruhsatsız tabancı ile polis ekipleri tarafından belirlendiği, ancak tabancayı yanındaki amcasının oğlunun sahiplendiği belirtildi.