Ortaca Belediyesi'ndeki Toplu Sözleşmede Mutlu Son

Ortaca Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında yapılan toplantıda, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ile Belediye İş Sendikası Muğla Şube Başkanı tarafından yeni toplu sözleşme imzalandı. Başkan Karaçelik; işçilerine yüzde 12 zam verdi.

Ortaca Belediyesi'ndeki Toplu Sözleşmede Mutlu Son
Belediye Toplantı Salonu'nda yapılan toplu sözleşmeye, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Belediye İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbayın, Belediye Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Ziya Varol, İş Yeri Temsilcisi Erol Ayhan ve İş Yeri temsilci yardımcıları Ramazan Yıldırım ve Tansel Türkmen katıldı.

İmzalanan toplu sözleşme ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, 'Belediyemizin bütçesinin el verdiği kadar işçilerimize yüzde 12 zam yaparak her iki tarafa memnun edecek mutabakatla bir toplu sözleşme imzalandı. Her iki tarafa da hayırlı olsun ' diye konuştu.

İşyeri Baş Temsilcisi Erol Ayhan ise sözleşmeden sonra Mayıs ayı içerisinde Başkan Hasan Karaçelik adına kutlama yemeği verileceğini açıkladı ve işçiler adına kendisine teşekkür etti.
Kaynak: İHA