Hamdi Sedefçi: Yazıcıoğlu’nun İsmi Layık Olduğu Yere Verilecek

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin, layık olduğu yere verileceğini söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Sedefçi, konuyla ilgili açıklamasında, Türkiye siyasetine ve şehirlerine katkı yapan insanların isimlerini caddelere verdiklerini ifade ederek, ”BBP 'li arkadaşlarla daha önce yaptığım görüşmede bir sözüm vardı, acele etmesinler, inşallah Nisan ve Mayıs aylarındaki meclis toplantılarında Muhsin Yazıcıoğlu 'nun adını layık olduğu bir yere vereceğiz. Hamdi Sedefçi verdiği sözü yemez. Biz sözümüzün eriyiz. O konuda kimse olumsuz düşünmesin.” dedi.

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alparslan Cankaloğlu ise Başbakan Bülent Ecevit 'in isminin ölümünden bir ay, ETSO Başkanı 'nın ise birkaç gün sonra caddeye verildiğini söyledi. Üç yıl bekledikten sonra kendilerine olumsuz cevap verildiğini ifade eden Cankaloğlu, belediye meclisinin Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak meclis toplantısını bekleyeceklerini kaydetti.