Genç Kıza Bıçaklı Gasp Şoku

Adana'da akrabalarının nişanına giden bir genç kıza bıçak çeken 3 kişi, "Seni öldürürüz" diyerek çantasını gasp etti.

Genç Kıza Bıçaklı Gasp Şoku
Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde meydana gelen olayda Şadiye S. (25) amcasının oğlunun nişanına katılmak üzere evden çıktı. Genç kız, saat 16:30 sıralarında Fuzuli Caddesi'ne gelerek dolmuş beklemeye başladı.

Bu sırada arkasından bir kişi genç kıza seslenerek 'Çantanı bana ver ' dedi. Genç kız arkasına döndüğünde biri motosiklette ikisi aşağıda 3 kişi gördü. Genç kız zanlılara 'Çantamı size neden vereyim ' diye cevap verdi.

Bunun üzerine iki kişi sokak ortasında gençkızın yanına gelerek bıçak çekip 'Çantayı bize vermezsen seni öldürürüz ' dedi. Bunun üzerine genç kız can korkusuyla çantasını verdi. Çantayı alan şahıslar mavi renkli bir motosiklete binerek olay yerinden Seyhan Caddesi'ne doğru kaçtı.

Şoka giren genç kız hemen polisi arayarak 'Beni gasp ettiler ' diyerek ihbarda bulundu. Olay yerine güven ve yunus ekipleri geldi. Ayrıca diğer ekipler de şahısların kaçabileceği istikametlerde tedbir aldı. Polis, genç kızdan zanlıların eşkalini aldıktan sonra geniş çaplı araştırma yaptı

Eşkale uyan 4 kişi, Yarbaşı Polis Merkezine getirildi. Genç kız da zanlıları teşhis etmesi için polis merkezine getirildi. Ancak genç kız, polis tarafından yakalanan şahısların çantasını alan kişiler olmadığını söyledi.

Yaşadığı şoku üzerinden atamayan genç kız, çantasında 1 çeyrek altın, 2 cep telefonu ve özel eşyalarının olduğunu söyledi. Genç kız daha sonra ifadesi alınmak üzeren Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği'ne götürüldü.

Bu arada, polis eşkaller üzerinde geniş çaplı araştırma başlattı.
Kaynak: İHA