Çadırda Ölen İşçinin Ailesi Perişan

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yapımı devam eden bir inşaatın şantiyesinde, işçilerin kaldığı çadırlarda çıkan yangında hayatını kaybeden 11 işçiden olan Ahmet Keskin'in ailesi perişan oldu.

Çadırda Ölen İşçinin Ailesi Perişan
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir inşaatın şantiyesinde işçilerin kaldığı çadırda çıkan yangında hayatını kaybeden Ahmet Keskin'in Bartın'daki evine ateş düştü. Ahmet Keskin'in ölmeden bir kaç saat önce Bartın'daki ağabeyini arayarak geri gelmek istediğini söylediği ortaya çıktı.

Ağabey Rüstem Keskin, 'Ölmeden bir kaç saat önce kardeşim Ahmet beni aradı. Bana 'ağabey bir şeye ihtiyacın var mı?' diye sordu. Cep telefonunu çalmışlar. Bana 'yakında geleceğim. İzine geleceğim. Moralim çok bozuk' dedi. Birdaha haber alamadım. Şikayetçi olacağım. Bu bir ihmal ve biz sonuna kadar bunun üstüne gideceğiz ' dedi.

Ölen işçi Ahmet Keskin'in baldızı Gülşen İnce, 'Kardeşimi geri getiremezler. sonuna kadar bırakmayacağım. 10 gün önce izine gelecekti, gelemedi. Duyunca, beynimden aşağıya kaynar su indi ' dedi. Ağabey Rüstem Keskin, yaşananlar karşısında gözyaşlarını tutamadı.
Kaynak: İHA