Balya'da Proje Tanıtım Toplantısı

Balıkesir’in Balya ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanarak Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen “Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar” adlı proje hayata geçiriliyor.

Proje için 15 Mart Perşembe günü tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini bildiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Balbal, bütün kadınları toplantıya katılmaya çağırdı. Balya da “Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar” adlı proje için 15 Mart Perşembe günü ilk toplantının saat 10.30 Atatürk Çok Programlı Lisesi Toplantı Salonu 'nda yapılacağını bildiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Balbal, “İkinci toplantı ise saat 11.30 da Öğretmen Evi Salonu 'nda yapılacak.

Toplantıya proje ortağımız olan ilçe kaymakamlığı, il emniyet müdürlüğü, baro başkanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yetkililer katılacak. Toplantımıza bütün kadınlarımızın katılmalarını bekliyoruz. Kaymakamımız Bekir Abacı 'nın da katılacağı tanıtım toplantısından sonra bir program dahilinde ilçeye bağlı 16 köyde kadınlarla toplantılar yapılacak. Bu çalışmalar 6 ay devam edecek” dedi.
Kaynak: İHA