Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Başak, Köy Okulları Ziyaretini Sürdürüyor

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, kalıcı bir başarı için il merkezine ve ilçelere bağlı köy okullarını ziyaret ederek sorunları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Başak, Köy Okulları Ziyaretini Sürdürüyor
İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, beraberindeki Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nezir Sevim ile birlikte merkeze bağlı Yoncalı, Kazlı, Kalender, Sarıdoğan ve Yazılı köy ilköğretim okullarını ziyaret etti.

Başak, okullarda müdür yetkili öğretmenlerden bilgiler aldıktan sonra sınıfları gezen öğrencilere sorular sorarak bilgilerini test etti. Öğrencilerle bir süre sohbet de eden Başak, Ağrı'ya geldiği günden bugüne il merkezi ve ilçelere bağlı köylerdeki okulları devamlı ziyaret ettiğini ve idarecilerinsorunlarını dinlediklerini söyledi. Eğitim ve öğretimde başarıyı arttırmak için okulları yakından takip ettiklerini belirten Başak, 'Eğitimde aksayan yönleri gidermek bizim öncelikli işimizdir. Bugün yaptığımız ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri olmadı. Aynı zamanda öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler aldık. Okulları dolaşıp eksiklikleri yerinde görmeye çalışarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazırvaziyette yetiştirmiş oluruz. İmkanlar dahilinde tüm sorunları çözmeye çalışacağız ' dedi.
Kaynak: İHA