Boşandığı Eski Karısını Bıçakladı

İzmir'de kadına yönelik bir şiddet olayı daha yaşandı.

İzmir Adliyesi'nde memur olarak çalışan Seval Aktaş, 3 yıl önce boşandığı eski kocası S.K. tarafından bıçakla yaralandı. Aldığı bıçak darbeleri nedeniyle yaralanan genç kadın, canını komşusunun evine kaçarak kurtardı. Olaydan sonra kaçan S.K. (40), Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından akşam saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olay dün akşam saat 17.30 sıralarında Bayraklı 1594/9 sokakta 120 numarada bulunan apartmanda meydana geldi. Adliyede sekreter olarak çalışan bir çocuk annesi Seval Aktaş (31), velayeti kendisinde olan 7 yaşındaki kızları Z.K.'nın müsameresine bir tekstil firmasında çalışan eski eşi S.K. ile birlikte katıldı. Müsamereden dönüşte kızlarını halasının evine bırakan çiftten S.K., eski eşi Seval Aktaş'ın evine gelerek hafta sonu kendisinde kalacak olan kızının akülü arabasını almak istedi. Birlikte eve giren çift, bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Yanındaki çakıyla Seval Aktaş'a saldıran S.K., genç kadını çeşitli yerlerinden yaraladı. Çakının kırılması üzerine S.K.'nın mutfaktan bıçak almaya gitmesini fırsat bilen Seval Aktaş, bağırarak kendisini dışarı attı. Aktaş, komşusunun evine sığınarak canını zor kurtardı.

Ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan genç kadının vücudunda 7 bıçak darbesi olduğu yapılan müdahalenin ardından sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Zanlı S.K. ise olaydan yaklaşık 2 saat sonra Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.