Sorunlu Kavşakta Artık Sorun Yok

Fethiye’de sık sık kazaların yaşandığı ve uzun süredir çözüm bekleyen kavşak düzenlemesinin yapılması memnuniyetle karşılandı.

Sorunlu Kavşakta Artık Sorun Yok
Fethiye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Muğla makasından Günlükbaşı mevkiine giden Adnan Menderes yolu üzerinde Ali Rıza Aka Caddesi ile Feruzan Zorlu Caddesinin kesiştiği bölg de kavşak düzenlemesi yapılan ve trafiğe açılan yol, çevre esnafları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Düzensizliği ile daha önce de birçok kazaya sebebiyet veren yola araç cepleri oluşturularak trafik akışı düzenli ve kontrollü hale getirilen yolun levha ve boyama çalışmaları hızla devam ediyor. Yol hakkında açıklama yapan Fethiye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Fikret Kaynak; 'Belediye Başkanımız Behçet Saatcı'nın talimatı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve çevre esnaflarının görüşleri alınarak yapılan istişare sonucu buradaki sıkıntıları çözmek için araç cepleri oluşturarak trafik akışını düzenli ve kontrollü hale getirdik. Ne yazık ki bu bölgede çok sayıda can ve mal kaybı meydana geldi. Bu kazaları, can ve mal kaybını ortadan kaldırabilirsek, en azından bir nebze de olsa azaltabilirsek amacımızı gerçekleşmiş olacağız. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor ' dedi.

Bölge esnaflarının da memnuniyetle karşıladığı bu çalışma büyük övgü ile hayata geçerken Babataşı Mahalle Muhtarı Bekir Çalış da; “Bu güne kadar çok büyük sıkıntılar çektik çok kazalar oldu. Maddi manevi herkes zarara uğradı. Bunun için öncelikle Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya ve Fethiye Belediye Ulaşım hizmetleri Müdürü Fikret Kaynak'a duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Kaynak: İHA