MFD Yeni Üyelerle Büyüyor

Mersin Fotoğraf Derneği (MFD) tarafından 1. Üye Kabul Fotoğraf Sergisi açıldı. Sergide, derneğe yeni üye olan 10 kişinin fotoğrafları izleyicinin beğenisine sunuldu.

MFD Yeni Üyelerle Büyüyor
MFD'nin 1. Üye Kabul Fotoğraf Sergisi, İFAD Evi'nde açıldı. Açılışta bir konuşma yapan MFD Başkanı Abdullah Sert, aralarına yeni üyelerin katılmasından mutlu olduğunu söyledi. Derneğe yeni katılan üyelerin fotoğraf üretecek, paylaşacak kişiler olduğunu göründüğünü belirten Sert, ayrıca üyelerden kendilerine yeni projelerle gelmelerini isteyerek, her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

MFD üyelerinden Selami Türk de serginin bir benzerinin 2001'den bu yana üye olanlar içinde açılacağını, yaklaşık 40 kişi olan bu üyelerin açılacak karma sergi için birer fotoğrafla kendilerine başvurabileceğini ifade etti. Yeni dönem temel fotoğrafçılık eğitim kursunun bu ayın sonunda yapılacağı bilgisini de veren Türk, bu konuda üyelerden destek beklediğini dile getirdi.Konuşmaların ardından derneğe yeni üye olan ve aralarında Anadolu Ajansı (AA) Mersin Muhabiri Veli Gürgah ile Doğan Haber Ajansı (DHA) Mersin Muhabiri Mustafa Ercan 'ın da bulunduğu Mehmet Acar, Dilek Diler, Ali Doğan Ozan, Meryem Özdemir, Mustafa Öztürk, Dilek Tabakçı, Derya Uçak ile Yılmaz Uslu'ya üyelik belgeleri verildi.Üyeliğe yeni kabul edilen 10 kişinin fotoğraflarından oluşan sergi, 21 Mart'a kadar İFAd Evi'nde açık kalacak.
Kaynak: İHA