Karaosmanoğlu, 'Gebze Avrupa'dan Güzel Olacak'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile yönetim kurulu üyelerini misafir etti.

Karaosmanoğlu, 'Gebze Avrupa'dan Güzel Olacak'
Büyükşehir 'in Gebze 'ye verdiği değeri ve önemi aktaran Başkan Karaosmanoğlu, ' 'Gebze, gelişiyor ve değişiyor, Yakın bir gelecekte Gebze, Avrupa 'dan güzel olacak ' ' dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Kaflı ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu 'nu ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışan Başkan Karaosmanoğlu, Kaflı ile yöneticilere başarılar diledi. Başkan Karaosmanoğlu 'na Büyükşehir 'in Gebze 'ye olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kaflı, yönetim kurulu olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aktardı.Büyükşehir olarak Gebze 'ye ve Gebzeliler 'e değer verdiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ' 'Gebze 'yi ve Gebzeliler 'i çok seviyoruz. Bu sevgimizi de hizmet ederek gösteriyoruz. Gebze 'de 8 yılda binlerce iş yaptık, yarım kalmış projeleri tamamladık. AK Parti 'de görev almak ve hizmet etmek çok önemlidir. AK Parti olarak, bizim kaptanımız sağlam ' ' ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA