Fethiye MHPden MHP'li Başkana Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Teşkilatı’nın Hamdi Gürbüz başkanlığındaki yeni yönetimi MHP'li Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti.

Fethiye MHPden MHP'li Başkana Ziyaret
MHP Fethiye İlçe Teşkilatı 'nın Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen olağan kongresinde güven tazeleyen Hamdi Gürbüz başkanlığındaki yeni yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Hamdi Başkan, ikinci kez ilçe başkanımız oldu. Önceden yönetim içinden çıkmıştı bu kez sandıktan çıktı. Biz sandıktan çıkan herkesi kutlarız. Her ne kadar seçimler tek adaylı ve tek listeli seçime dönüşse de üyelerin teveccühünü alarak ilçe başkanı olmak bize göre çok özel bir görev. Daha önce de görevini başarıyla yapıyordu. Gönül arzu ediyor ki 2014 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi, Ülke bazında ve İlçe bazında hedeflediği yerde olur. Temennimiz ve çabalarımız budur. Gezen tilki, yatan aslanda yeğdir. Bu iş çalışırsak olur çalışmazsan olmaz. Hem Hamdi Başkana hem de gerçekten bu sıkıntılı dönemlerde görevi üstlenerek omuzlarına bütün yükü alan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak: İHA