Antalya Gönüllüleri Derneği Almanya'da Sergi Açtı…

Mağdur kadınlara ve öğrencilere yardım faaliyetlerini sürdüren Antalya Gönüllüleri Derneği, Almanya'nın Nürnberg kentinde bulunan Doç.Dr. Sedat Alibek'in muayenehanesinde bir sanat sergisi açtı.

Antalya Gönüllüleri Derneği Almanya'da Sergi Açtı…
Gelirinin Antalya'da bulunan üniversite öğrencilerine burs ve ihtiyaç sahibi kadınlar için harcanacağı sergide 30'ün üzerinde tablo bulunuyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'da sergiye katılarak destek oldu.MVZ Fürth Radyoloji Merkezi işletme Başkanı Doç. Dr. Sedat Alibek, Fürth'de hizmete giren yeni muayenehanelerinin açılışında sosyal bir sorumluluğa imza attı. Radyoloji Merkezi açılışı ile birlikte bir de yardıma muhtaçlar için bir sergi açıldı. Serginin açılışına Türkiye'den özel davetli olarak Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Gönüllüler Derneği Başkanı Günseli Akaydın, ressam ve sanatkarlar Şenay Kahraman ve Mukadder Ertuğ, Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı ve aynı zamanda Dernek Yönetim Kurulu üyesi Akgün Keskin Sakarya ve çok sayıda Alman davetli katıldı.

Türkiye Nürnberg Başkonsolosu Ece Öztürk Çil de açılışa katılarak destek verdi.Merkezin açılışı ile birlikte duvarlarını Antalya Gönüllüler Derneği'nin hizmetine sunan Doç. Dr. Alibek, sanat eserlerinin istedikleri kadar merkezlerinde asılı kalabileceğini ve bu eserlerin satılması durumunda elde edilen gelirin Antalya'da ihtiyacı olan kişi ve kişilere Antalya Gönüllüler Derneği tarafından iletileceğini belirtti. Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ı tanımaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Doç. Dr. Sedat Alibek kendisine teşekkür etti. Sergide derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Büyükşehir belediyesi Basın Halkla İlişkiler daire Başkanı Akgün keskin Sakarya, derneğin yaklaşık 300 üyesi olduğunu, 'Beni de Sev', 'Portakal Çiçeği', 'Elim Sende', 'Gelecek Biziz', 'Hep Beraber Gelişelim', 'Gel Beraber Çalışalım' ve 'Hep Beraberiz' olmak üzere 7 farklı gruptan oluştuğunun altını çizdi. Daha sonra davetlilere seslenen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, kardeş şehir Nürnberg'de bir kez daha bulunmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyerek, Doç. Dr. Sedat Alibek'e başarılarının devamını diledi.Antalya Gönüllüleri Derneği Başkanı Günseli Akaydın da, Nürnberg'de sergi açmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Günseli Akaydın, Doç. Dr. Sedat Alibek ve eşine bir tablo hediye etti. MVZ Fürth Radyoloji merkezinde açılan sergide otuzun üstünde değişik eser sahiplerini ve meraklılarını bekliyor.
Kaynak: İHA