Üniversite Öğrencilerine Kişisel Gelişim Eğitimi

Yüksel Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda(Yurtkur) kalan üniversite öğrencilerine yönelik "Liderlik Okulu" adı altında kişisel gelişim eğitimi verildi.

Üniversite Öğrencilerine Kişisel Gelişim Eğitimi
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Yüksel Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak'ın katkılarıyla Samsun Atakum Yurdu toplantı salonunda düzenlenen eğitimin ilkine Yurtkur Samsun Bölge Müdür Vekili İsmail Hakkı Kasapoğlu, Şube Müdürleri Nurettin Maden, Burhan Bülbül, Atakum Yurt Müdürü Öznur Duran, İlkadım Yurt Müdürü Fatma Hoş ve yaklaşık 200 öğrenci katıldı.

Öğrencilerin motivasyonu yüksek, özgüveni artmış, başarıya odaklanmış, zamanı iyi yöneten, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla verilen kişisel gelişim eğitimi seminerine konuşmacı olarak Uluslararası Beyin Gelişimi Uzmanı Eğitimcisi Ramazan Varol katıldı. 'Liderlik Okulu ' eğitiminin Samsun il merkezinde Atakum, İlkadım ve Karadeniz Öğrenci Yurtları ile Sinop Yurdu, Tokat GOP Yurdu, Amasya Yeşilırmak Yurdu ve Çorum Yurdu'nda verileceği belirtildi.
Kaynak: İHA