Eğitim Gönüllüleri Yılın Muhtarını Seçti

Afyonkarahisar Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneği, Çavuşbaş Mahallesi Muhtarı Ali Dindoruk'u, eğitime verdiği katkılardan dolayı yılın muhtarı seçti.

Dindoruk 'a plaketi, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneği'nde düzenlenen törenle verildi. Törende konuşan Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Şaban Korkmaz, Çavuşbaş Mahallesi Muhtarı Ali Dindoruk 'un mahallesinde bulunan öğrencilere ve mahalle halkına yapmış olduğu yardımlardan dolayı kendisini 2011 yılının muhtarı seçtiklerini söyledi. Korkmaz, yılın muhtarı seçimlerini hem muhtarları teşvik etmek, hem de hizmetlerini kamuoyuna duyurmak amacıyla her yıl düzenlediklerini kaydetti.

Törende konuşan Vali Yardımcısı Ali Şanlıer de örnek davranışından dolayı Muhtar Ali Dindoruk 'u kutlayarak, bu davranışının örnek teşkil etmesi temennisinde bulundu. Plaketini alan Dindoruk, dernek yetkililerine teşekkür ederek, bundan sonra da eğitime desteğinin süreceğini söyledi.

Törene Vali Yardımcısı Ali Şanlıer 'in yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Osman Çizmeci, SYDV Müdürü Süleyman Arı, Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Şaban Korkmaz ile Dernek Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.