Gtso’dan Sigorta Acentelerine Teşekkür

Giresun Ticaret Sanayi Odası (GTSO) meslek grupları arasında yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Sigorta Acenteleri’ne teşekkür belgesi verdi.

Gtso’dan Sigorta Acentelerine Teşekkür
Giresun Ticaret Sanayi Odası ' nda düzenlenen toplantıya GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu, Giresun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Hanife Karamustafaoğlu,TARSİM Bölge Koordinatörü Bülent Yaşaroğlu, Giresun il ve ilçelerinde görev yapan sigorta acentelerinin temsilcileri katıldı.Düzenlenen toplantıda konuşan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, meslek grupları arasında sigorta acentelerinin çalışmalarını taktirle takip ettiklerini belirterek oda olarak birlikte çalışmaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Giresun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Sayın Hanife Karamustafaoğlu ise sigortacılar olarak birlikte hareket etme zorunda olduklarını belirterek “Yıllardır kanunu olmayan bir meslek grubunda çalışma yapıyorduk. Tek başımıza verdiğimiz mücadelelerden verimli sonuç alamadık. Bu yüzden birlikte hareket etmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim” dedi.Yapılan konuşmaların ardından Giresun Ticaret Sanayi Odası ' na kayıt yaptıran ilk sigorta acentesi sahibi olan Havva Aydın ' a GTSO Yönetim kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu teşekkür plaketi verirken, daha sonra odaya kayıtlı 98 sigorta acentesine teşekkür belgeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA