Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Temell’deki Organize Sanayi Bölgelerini gezecek ve OSB’lerin sorunları hakkında bilgi alacak, görüşlerini açıklayacak.

(10.00)

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, JW Marriott Hotel ' de Valiler Toplantısı ' na katılacak. (17.30)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Batıkent – Sincan ve Kızılay – Çayyolu Metroları sözleşme törenine katılacak. (11.00)

HAS Parti MYK Toplantısı Genel Başkan Numan Kurtulmuş başkanlığında toplanacak. (15.30)

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür Siteler ' de Mobilyacılar ve Lakeciler OdASı ' na ziyaret edecek. (10.45)

İstanbul Sanayi Odası Ekonomik Durum Tespit Anket Çalışması ' nın 2011 yılı ikinci yarı sonuçları ve 2012 yılı ilk yarı beklentileri, Odakule Meclis Salonu ' nda, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük tarafından bir basın toplantısıyla açıklanacak. (10.30)

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Fatih Projesi kapsamında, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, Konak Anadolu Lisesinde bilgilendirme toplantısı yapacak. RUTİN (14.00)

Salon Atletizm Avrupa Şampiyonası tanıtım toplantısı Federasyon Başkanı Mehmet Terzi başkanlığında yapılacak. (10.30)

Spor Toto Süper Lig ' de 24. haftanın ertelenen karşılaşması ile 26. hafta maçları bugün oynanacak 1 maçla başlayacak. Erteleme maçında İstanbul Büyükşehir Belediye – Kardemir Karabükspor ve 26. hafta maçında ise Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. (16.00 / 18.00)