Burhaniye Belediyesi Emıtt'e Sekizinci Defa Katıldı

Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi, ilk olarak 2005'te gittiği Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)'nın bu yıl düzenlenen 16.'sına da katıldı. 9–12 Şubat arasında devam edecek EMITT 2012'deki Burhaniye standı, ilk günden yoğun ilgiyle karşılaştı.

Burhaniye Belediyesi Emıtt'e Sekizinci Defa Katıldı
Standı ziyaret edenler arasında CHP Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova, Gömeç Kaymakamı İsmail Demir, Karaağaç Belediye Başkanı Arif Efetekin, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu ve Başkan Yardımcısı Sadi Öz de vardı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, ' İlçemizde turizm sektörünün gelişmesi ve daha yüksek gelir sağlanabilmesinin ilk adımı, başarılı bir tanıtımdır. Bunun için de uzun vadeli ve istikrarlı çaba gösterilmesi gerekir. ' dedi. Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Serap Güçlü Sataroğlu da EMITT için yoğun biçimde çalıştıklarını belirterek, ' Burhaniye Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu, Ticaret, Esnaf ve Sanatkarlar, Şoförler ve Otomobilciler odaları, Turizm ve Tanıtma Derneği, Çiçekçiler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Kadın Platformu gibi kuruluşlar, bu yılki EMITT katılımına katkı sağlıyor. Ayrıca Elez, Seklik, Dutlukaya ve Serenli Karakaş gibi zeytin ve zeytinyağı firmaları da standımızda yer aldı. ' şeklinde konuştu.