Karaya Oturan İki Gemi Dev Dalgalara Teslim Oldu
Karadeniz'de şiddetli fırtına sonrası oluşan dev dalgalar, Samsun Limanı önündeki 2 geminin karaya oturmasına neden oldu.

Dalgaların dövdüğü gemide herhangi bir hasar oluşmamasına karşın Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Su Üstü Arama Kurtarma timleri yardım için olay yerinde beklemeye başladı.
Karaya oturan bir diğer gemisi ise Moldova Bandıralı 'HAY K' adlı boş kuru yük gemisi oldu. İç limanda demirli bulunurken sürüklenen gemi, sahil kıyısında 5 metre mesafede karaya oturdu. İçerisinde mürettebat bulunmadığı öğrenilen geminin zaman zaman dev dalgaların içinde kaybolması ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.
Öte yandan dev dalgaların etkisi ile Doğu Park'taki gezi güzergahındaki asfalt yolun bir kısmı yerinde sökülerek bazı yerlerde göl birikintileri meydana geldi.
