Bakan Şahin, Partililerle Buluştu

Bir dizi gezi ve inceleme için Gaziantep'e gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı tarafından verilen yemeğe katıldı.

Bakan Şahin, Partililerle Buluştu
Royal Otel'de verilen yemekte AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer kısa birer açılış konuşması yaptılar.

Başkanların konuşmasının ardından kürsüye çıkan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ' Bugün 8 Şubat, herhangi bir gün değil. 91 yıl önce atalarımızın verdiği bir mücadele var. Bu mücadelenin dünyada hiç bir örneği yok. Biz de onların torunlarıyız. Biz de aynı kararlılık ve azimle, bugün onurlu bir mücadele veriyoruz. Bu topraklarda yaşamanın her zaman bir bedeli olmuştur. Bu topraklar, her zaman çok çalışmamız, çok gayret göstermemiz gerektiğini göstermiştir. Onurluyuz, şerefliyiz. AK Parti'nin 10 yıllık iktidarını onurla anlatıyoruz. Aynı azim ve aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz ' dedi.

AK Parti'nin tüm teşkilat üyelerine teşekkür eden Bakan Şahin, ' Herkes muhtar olamaz, herkes mahalle temsilcisi olamaz. 10 yıl boyunca alınımız ak, başımız dik, kendimiz için değil, milletimiz için, ülkemiz için birlikte çalıştık. Yeni hedefler koyduk. Şahinbey'in torunlarına yakışan da buydu, yaraşan da buydu. Gaziantep'te yerel kalkınmada büyük başarılara imza atıldı. Başkanlarımızı kutluyorum ' diye konuştu.

' Sizleri gördükçe umudum, mutluluğum artıyor ' diyen Bakan Şahin, ' Bugün dimdik ayaktayız, uyumluyuz, kardeşiz. AK Parti kardeşliği, Allah için birbirini sevmektir. Makamlarımız büyüdükçe sorumluluğun büyüyeceğini biliyoruz. Makamlar değil, AK Parti'nin bir mensubu olmak önemli. Bakanlığım, icraatçı bakanlığa dönüştürüldü. Bakanlıklar arasında 7. büyük bütçeye sahibiz. 74 milyonun, sosyal devlet olarak yanında olma bakanlığı, sessiz yığınların sesi olma bakanlığı oldu. Bireysel olarak bunu başarmam mümkün değil. Sizlerin desteğiyle, ülkenin hizmetinde olarak iz bırakmak, ses çıkarmak, huzurlu bir bakanlık dönemi geçirmek istiyorum. Teşkilatlarımız iri ve diri olduğu sürece, korkacak hiç bir şey yok. 10 yıl sonra bu çatı altında beraber olduğumuza göre 2023 vizyonunda milletimize verdiğimiz sözlerin daha fazlasını yapacağımıza inanıyorum ' şeklinde konuştu.

Bakan Şahin, buradaki programının ardından Şehitkamil Belediyesi tarafından Şehitkamil Kültür Merkezi'nde düzenlenen ' 40 Ney Bir Ses ' konserine katıldı.
Kaynak: İHA