Ağrı'da Kar Yağışı Kabusa Dönüştü
Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde bir haftadan beri aralıksız devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle köy yolları kapandı, okullar tatil edildi, çeşmeler dondu.Su sayaçlarının da patladığı ilçede, içme suyu ve kanalizasyon hatları tahrip oldu.

İlçeye bağlı Tanyolu köyü ve bu köye bağlı 4 mezranın yoluna ise çığ düştüğü öğrenildi. Çığ nedeniyle kapanan Tanyolu köyü yolunda yoğun tipi nedeniyle çalışmalara başlanamadığı öğrenildi.
İlçe Özel İdaresi Müdürü Oktay Aslan, yoğun kar yağışının sürdüğünü belirterek, ' Kar yağışının yanı sıra fırtına ve tipi nedeniyle zor anlar yaşıyoruz. Birçok köyümüzün yolları kapalı, iki kar aracımız Düzgören köyünde hayatını kaybeden bir vatandaşın cenazesini getirmek için çalışıyor. Tipinin dinmesinin ardından köy yollarını açma çalışmalarımız başlayacaktır ' dedi.
