Aydınlı Efe Figo ve Davids İle Maç Yaptı

Forum Aydın, futbolun efsane ismi dünyaca ünlü futbolcu Luis Figo ile yetenekli oyunculara Inter Milan Yaz Kampı’nın kapılarını araladı.

Aydınlı Efe Figo ve Davids İle Maç Yaptı
  Futbola meraklı genç yetenekler, Forum Aydın 'da kurulan özel sahada yeteneklerini sergiledi. “Luis Figo Seni Forum Alışveriş Merkezleri 'nde seçsin, hayallerin gerçek olsun” sloganı ile Türkiye 'deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri 'nde düzenlenen seçmelerde Luis Figo ve ekibi tarafından seçilen Forum Aydın birincisi belli oldu. Genç yetenek Abdurrahman Efe, 3 Şubat 'ta Luis Figo ve dünyaca ünlü futbol yıldızı Edgar Davids ile Forum İstanbul 'da gösteri maçına çıktı.2 Kasım – 18 Kasım 2011 tarihlerinde Forum Aydın 'da düzenlenen Inter Milan Yaz Kampı seçmelerinin sonuçları açıklandı. Luis Figo ve ekibi tarafından seçilen Forum Aydın birincisi 9 yaşındaki Abdurrahman Efe Inter Milan`ın yaz kampına gitme hakkı kazandı. Forum Aydın birincisi Efe, 3 Şubat 'ta Forum İstanbul 'da Luis Figo ve dünyaca ünlü Hollandalı yıldız Edgar Davids ile gösteri maçına çıkarak hünerlerini sergiledi. Efe, Figo ve Davids 'i yeteneğiyle hayran bıraktı.

DERSLERİNDE BAŞARILI
Aydınlı Abdurrahman Efe 'nin babası Ümit Efe yaptığı açıklamada İnter kampının oğlu için büyük bir tecrübe olacağını belirtirken, Abdurrahman 'ın okulda da başarılı olduğunu, hem futbol hem okulu götürebilmek için çok çalıştığını söyledi. Abdurrahmanı 'ın futbola çok düşkün olduğunu ve her fırsatta futbolla iç içe yaşadığını belirten baba Ümit Efe, oğlunun birinci seçildiğinde ailecek büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.Marmara Forum 'da başlayan seçmeler Forum Trabzon, Forum Bornova, Forum Kapadokya, Forum Aydın, Forum Çamlık, Forum Mersin, Forum Kayseri, Forum Ankara ve Forum İstanbul 'da gerçekleşti. Seçmelere tüm Türkiye 'den yaklaşık 7.000 çocuk katıldı. Luis Figo ve ekibi tarafından seçilen Türkiye 'nin 10 yetenekli çocuğu bu proje ile hayallerini gerçekleştirme fırsatı yakalayarak Inter Milan 'ın 2012 yılındaki yaz kampına gitme fırsatı yakaladı.

KAZANANLAR YAZIN INTER 'İN KAMPINA KATILACAK
3 Şubat 'ta Luis Figo ve Edgar Davids ile Forum İstanbul 'da gösteri maçına çıkan gençler, 2012 yazında İtalya 'da Inter Milan Yaz Kampı 'na katılacak. Inter Milan yaz kampında oyun tekniklerini geliştirmek için çalışarak Giuseppe Meazza Stadyumu 'nun coşkulu atmosferinde, deneyim kazanacaklar.  
Kaynak: İHA