Erzurum Günleri’nde Geri Sayım Başladı

Ankara Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından 16-20 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Erzurum Günleri”nin hazırlıkları sürüyor.

Erzurum Günleri’nde Geri Sayım Başladı
  Organizasyona Erzurum 'dan katılacak olan firmaların stantlarının belirlendiği toplantı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası 'nda (ETSO) gerçekleştirildi. ETSO, Erzurum Ticaret Borsası (ETB), Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifler Birliği (ESOB) ve 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu 'nun ortaklaşa koordine ettiği toplantıya, STK temsilcileri ve firma yetkililerinin yanı sıra, Ankara Erzurum Dernekleri Federasyonu yetkilileri de katıldı.

Toplantıda, Ankara 'daki organizasyonda yer alacak STK 'ların dışında kalan firmaların stantları çekilen kura ile belirlendi.20 'nin üzerinde firmanın katıldığı toplantıda konuşan ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Başkent 'teki organizasyonun Erzurum 'un bir vitrini olacağını belirterek, bu sebeple titiz bir şekilde Erzurum 'daki firmaların koordinasyonunu sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Özakalın, ETSO, ETB, ESOB ve 1. OSB yönetimlerinin çabalarıyla organizasyonun Erzurum ayağının eksiksiz yürütülmesine gayret gösterdiklerini dile getirdi.  
Kaynak: İHA