Ak Partili Denemeç: Chp’nin Derdi Kendine Yetiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Reha Denemeç, CHP’nin her zaman iç meseleleri olduğunu vurgulayarak, kuvvetli, düzgün, iyi muhalefet yapabilen bir ana muhalefet partisi aradıklarını söyledi.

  AK Partili Denemeç, 'CHP 'nin derdi kendine yetiyor. 'dedi.

Tv8 'de Erkan Tan 'ın bugünkü konuğu olan Denemeç, gündemi değerlendirdi. CHP 'ye oy veren vatandaşların bile şu anki CHP 'nin iktidara gelmesini istemeyeceğini öne süren Denemeç, 'Kendi dertleri kendilerine yetiyor şu ara. Dediğim gibi, Türkiye 'nin en büyük sıkıntısı ana muhalefet sıkıntısı. Eminim CHP 'ye oy veren vatandaşlarımız bile şu anki CHP 'nin iktidara gelmesini istemez. 'diye konuştu.

Gazetecilerin, tutuklanması sebebiyle Türkiye 'ye gelmeyeceğini söyleyen yazar Paul Auster`le ilgili açıklamalarda bulunan Denemeç, 'İnternete girin, kim olduğuna bakın. Auster 'ın geçmişi bu tavrını izah edecektir. O yazarın kim olduğuna iyi bakmakta fayda var. Bu tür konuşmaları yapan insanların geçmişine bakın, kim oldukları ortaya çıkıyor. İnternete Paul Auster yazın. Kimlerle resim veriyor, nereden göç etmiş ortaya çıkacaktır. Bunlar da tavrını izah edecektir. Buna ana muhalefet partisi liderinin balıklama atlayıp davet etmesi de doğru değil. Gelirse gelir, burada konuşur. Keşke gelse de bir panel düzenlense karşılıklı konuşulsa. Bir çok şey çok daha net ortaya çıkar.” şeklinde konuştu.