Kütahya'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Kütahya Afyonkarahisar karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kütahya'da Trafik Kazası: 3 Yaralı
  Kaza; Kütahya Afyonkarahisar Karayolu 21. Km`de meydana geldi. Kütahya`dan Afyonkarahisar istikametine seyir halinde iken Adil Zeybek (38) idaresindeki 43 NS 614 plakalı otomobil ile Özgü Ümit Akyol (34) idaresindeki 16 BJV 65 plakalı otomobili sollamak istediği esnada çarpması sonucu meydana geldi. Adil Zeybek idaresindeki otomobil çarpmanın ardından yol ortasındaki refüjde takla attı.
Kazada 43 NS 614 plakalı otomobil sürücüsü Adil Zeybek ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan Mehmet Sönmez (45) ile Ayşe Aşık (27) yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Ana Hizmet Binası Acil Servis bölümüne kaldırıldı.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Özgü Ümit Akyol kazayı yara almadan atlatırken kazayla ilgili olarak ise şunları söyledi: 'Sollama yaparken bana çarptı. Beni yolun dışına attı, kendisi de yolun ortasına takla atarak orada kaldı. '
Zeybek`in hastahanede yapılan sağlık kontrolünde alkollü olduğu, araç içersiinde de çok sayıda bira şişesinin olduğu öğrenildi.