Fuarın Gözdesi 10 Milyon Dolarlık Elmas

Karakaş Atlantis Kuyumculuğun İzmir JEWEX 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı kapsamında sergilediği 10 milyon dolarlık elmas ve 300 bin dolarlık yüzük fuarı, en gözde ve ilgi çeken ürünleri arasında yer aldı.

Fuarın Gözdesi 10 Milyon Dolarlık Elmas
  Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan ve sergiledikleri ürün hakkında konuşan Karakaş Atlantis Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş, 'Aslında biz yerel fuarlara katılmıyorduk. Böyle bir karar almıştık. Fakat, İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Yılmaz Uca`nın da desteği ile oldukça büyük bir standla katıldık. Fuar da 200 kilogram civarında altın şovumuz oldu. Yaklaşık 10 milyon dolarlık elmas ve pırlanta ürünlerimizi sergiledik. Bu da bu zamana kadar Türkiye`de birçok firmanın yapmadığı bir olay. Fuardafirmamıza gösterilen ilgiden dolayı da son derece mutluyuz 'dedi.

Karakaş Atlantis Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş, fuarda sergiledikleri en iddialı ürünlerden birisinin de yüzük olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: 'Dünyada çok az olan bir taş. Pırlanta kesim olarak yaklaşık 4,5 karat. Piyasa değeri 250-300 bin dolar civarında. Hemen hemen İzmir`de iki daire fiyatı. Yaklaşık yarım milyon dolar değerinde bir ürünümüzü de bu fuarda sergiledik. Özelliği üzerinde çok fazla taş olması. Elmas grubunda Atlantis olarak Türkiye`de lideriz. ' 
Kaynak: İHA