Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Myung-Bak ile İstanbul'da çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

  TBMM Başkanı Cemil Çiçek Edirne 'de, Anayasa Platformu`nun `Türkiye Konuşuyor` toplantısına katılacak. (10.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa`da BOSİAD yöneticileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek. Arınç daha sonra AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Kongresi`ne katılacak. (10.30-13.00)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin çeşitli temaslarda bulunmak için Edirne 'ye gelecek. Şahin, AK Parti merkez ilçe kongresinde hitap edecek. (10.30-19.30)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Gazeteciler Cemiyeti`nde basın toplantısı düzenleyecek, partisinin merkez ilçe kongresine katılacak.
(9.00-14.00)

CHP Genel Başkanı Gürsel Tekin partisinin Adana il başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, MKYK toplantısı öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi Leyla Düğün Salonu 'nda gerçekleştirilecek. (12.30)

Bursa`da İletişim Fakülteleri Dekanları`nın katılımıyla gerçekleştirilen `Yeni Medya Düzeni, Haklar ve Sorumluluklar` başlıklı toplantısında üçüncü oturum yapılacak. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, TRT`nin çalışmaları hakkında bilgi verecek. Ayrıca sonuç bildirgesi açıklanacak.


Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Münih Güvenlik Konferansı`nda konuşma yapacak.


ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Bulgaristan`ı ziyaret edecek.


SPOR
Spor Toto Süper Lig`in 25. hafta maçlarına Mersin İdmanyurdu – Sivasspor, Kardemir Karabükspor – Samsunspor, Kayserispor-Gençlerbirliği, Bursaspor – Orduspor ve Fenerbahçe – Beşiktaş karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00 / 16.00 / 19.00)

Ankaragücü Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu yapılacak.

Bank Asya 1. Lig`de 20. hafta maçlarına TKİ Tavşanlı Linyitspor – Konyaspor, Kayseri Erciyesspor – Kartalspor, Kasımpaşa – Denizlispor, Elazığspor – Karşıyaka ve Göztepe - Çaykur Rizespor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30 / 16.00 / 19.00)

Beko Basketbol Ligi`nde haftanın son maçında Fenerbahçe Ülker ile Antalya Büyükşehird Belediye karşı karşıya gelecek. (13.00)