Azerbaycan Heyetinden Keçiören'e Ziyaret

Azerbaycan Sumgait Belediye Başkanı ve Azerbaycan Belediyeler Birliği Başkanı Ebulfez Babayev ve Azerbaycan Milli Meclisi Yerel Yönetimler Komisyonu Başkanı Arif Rahimzade ile beraberlerindeki heyet, Keçiören'in misafiri oldu.

Azerbaycan Heyetinden Keçiören'e Ziyaret
 
Heyette; Ebulfez Babayev ve Arif Rahimzade`nin yanı sıra Azerbaycan milletvekillerinden Fettah Haydarov, Azer Badamov, Rüstem Halilov ve Bileceri Belediye Başkanı İlham Halilov da yer aldı.

Keçiören Belediyesi ile mevcut kardeşlik ilişkilerini geliştirmek ve başta sosyal-kültürel faaliyetler olmak üzere ortak çalışmaları güçlendirmek için Ankara`ya gelen heyet, Türkiye`deki yerel yönetimlerle ilgili görüşmeler yaparak değerlendirmelerde bulundu.
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, görüşmede yaptığı konuşmada, Keçiören Belediyesi olarak kardeş ülke Azerbaycan`la yakın ilişkiler içerisinde bulunduklarını söyledi. Ak, Sumgait Belediyesi ile imzalanan kardeş şehir protokolünün ardından, bu ilişkileri daha da geliştirdiklerini ve bundan sonra da birlikte özel çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Heyet, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak`ın yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar arası Dostluk Grup Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün`le de biraraya geldi.